Svends 77 års fødeseldag.

Svends egen Robinson Ekspeditionen
på Macatera Island.

Svends  77 års fødseldag blev holdt i troperne, nærmer bestemt på Seasun Beach Resort Hotel på  Filippinerne.

Hvad Svend ikke vidste, var at det skulle blive den mest spændende fødseldag han har prøvet. 

Planen var at Svend og Grethe, svigerdattern og barnebarnet skulle på en 6 ugers tur til Filippinerne og bo på Seasun Beach Resort & Hotel.  

Men sådan gik det ikke, Grethe blev alvorlig syg ugen før de skulle af sted.  Svend vidste ikke om han skulle aflyse rejse eller blive hjemme ved Grethe.  Han var også lidt nervøs fordi han har sukkersyge og for højt blodtryk. 

Grethe mente dog, at han skulle tage af sted, nu havde han jo glædet sig i så lang tid, og desuden, havde han  også svigerdatter og barnebarn til at passe på sig.  Det gik over alt forventninger,  personale på Seasun nærmer bestemt kokken Edna sørgede altid for han fik sine piller når han skulle spise.     

Svend gik en lang tur på stranden hver morgen, og så tog han en lang dukkert hvor han kunne ligge i havet, og se på livet på stranden, fiskerne, arbejderne på Seasun.  

Man skulle jo tro han kom til at fryse, men nej, vandet var jo også ca.30 grader.

Da han var færdig med det, gik han op til kokken og bestilte morgenmad, så hun kunne gøre det klar mens han gik op på sit værelse og fik et bad og noget tøj på. 

Så var han klar til morgenmad, han havde sin faste plads på den åbne Restaurant på 1 sal.  Der kunne han sidde og spise, mens han med sin kikkert kunne se alt der foregik på havet.

Nå, vi har lidt travlt. For i dag skal vi på sejl tur til Macatera Island, (Hermana Mayor).  Arbejderne  på Seasun ville gøre deres bedste, for at give Svend en uforglemmelig fødseldag. 

De havde planlagt at vi skulle sejle af sted i 4 både (banka) til Macatera Island. Tidlig om morgen havde de været på det lokale marked og købe ind til turen, for deres egne penge.

Svend vidste ikke at mens han var på Øen, havde alt personale på Seasun resortet travlt med at forberede hans surprice fødseldag party. Kig denne video og se hvordan det gik.

Her er vores Chauffør Dennis.

Vi arrangerer, også turer til Macatera Island på samme vilkor som ture  til.                       Nr.4 Potipot Island

Svend oplevede også mange andre ting.

Her er lidt af dem, Dagtur med Dennis som chauffør til Hundrede Island hvor der blev sejlet rund om øerne, grillet på en af øerne og meget mere. Det kan du se på tur.             Nr.2 De Hundrede island 

Dennis klarede også at køre os til Ocean Adventure hvor delfinerne bor,  hvor dagen var alt for kort. Der kan anbefales at komme tidligt af sted. Se på tur Nr.1 Delfinerne

Kontakt Seasun

Dansk forside