Fiskeri på og omkring Seasun.

Yellowfin (tun) på 60 kg.

Seasun resortet ligger i et lokalt fiske samfund, hvor der er blevet drevet fiskeri i mange år. Nu trænger turismen sig lidt på, men på den gode måde. Fordi det ikke er overfyldt med turister endnu.

Man kan stadig se den primitive måde, de driver deres fiskeriet på. 

Måske du har lyst til at tage ud og fange din egen fisk og få Bong (kokken) til at tilberede den, der er ikke noget som frisk fisk.

Fisketur fra Seasun

Fisketur i Seasuns båd dagtur med lokalt fiskegrej 2500 peso ca. 300 kr. der kan også medbringes eget fiskegrej, da vil prisen blive 2000 peso ca. 250 kr.

Madpakke kan bestilles i køkkenet.

 

 

Min første fisk Tanigue.
Den første fisk jeg fangede var en tanigue på 7,5 kg. Jeg krogede den i ryggen, da jeg var ved at sætte min fiske krog ud.
Den anden fisk var også en Tanigue.
Så var der bid igen. Men denne gang måtte der kæmpes til, den var på 22,5 kg. den var så stærk at den kunne trække båden af sted, men enden blev at jeg vandt.
Så fangede jeg fire Tanigue på kun 1,5 time.
Denne dag gik det stærkt. Vi sejlede over uden for de to øer hvor to strømme mødtes, og her var der jackpot. Jeg hev den ene efter den anden op i alt 4 stk. Total vægt 42 kg.
Lidt har også ret.
Kæmpede i 45 minutter inden den opgav.

Dette er en bluemarlin på over 60 kg. Den har fået hugget sværet af, af sikkerhedsgrunde. Den blev sejlet ind på en strand 10 min kørsel fra Seasun resortet.

Måske det er dig der skal prøve lykken, man ved aldrig om der er bid.

Håndvod tages ind i båden.
De slår fiskene ihjel med en kæp.
Fiskene bæres ind til båden.
Se! er de ikke flotte.
Vi spiste denne på Seasun den smagte fantastisk.

Håndvod fiskeri tæt på Seasun.

Så store tun kan der fanges fra Seasun.